VDR Autobanden, úw specialist in velgen en banden!

Uw vraagbaken als het gaat om complete setjes: wat kan op mijn auto, wat kan niet (tuning)? Wat is (niet) toegelaten? Welke zijn de laatste trends?
Kunnen wij u helpen? YES, WE CAN!

John zijn jarenlange ervaring in de bandensector, van vrachtwagenchauffeur naar magazijnier, van magazijnier naar inkoper en vervolgens ging hij in dienst bij diverse gerenommeerde internationale bedrijven als vertegenwoordiger.
Deze variëteit van verschillende functies, met hun eigen specifieke kijk op banden, hebben bijgedragen tot zijn keuze om zelf een bandengroothandel te beginnen.

17 jaar geleden, in het jaar 2001, ondernam hij de grote stap: VDR Autobanden is geboren!

Tot heden heeft VDR de markt onderzocht en gezocht naar stabiele merken en standvastige producenten.

Sinds 2002 is VDR exclusief importeur van het topmerk, Lassa. Lassa is een product van BRISA (joint venture Bridgestone Sabanci). Ook heeft VDR in 2018 zich uitgebreid met het importeurschap van MOMO/REDS en Autec velgen en de bandenmerken Maxtrek, Kumho, Goodride EP een paar exclusieve dealerschappen van kwalitatieve
velgenmerken (OZ,MSW,Sparco)en als Point of Sales van diverse Premium Brands, o.a. Pirelli, Bridgestone, Hankook, Toyo, Yokohama...

Met een 5-koppig team draagt VDR service hoog in het vaandel. Met ons uiterst toegewijd team staan we met raad en daad voor u klaar. U heeft een probleem?
Wij bieden u de oplossing aan.

Kwaliteit staat voorop, daarom ook onze slogan: QUALITY WITHOUT COMPROMISE!

Om veiligheid te garanderen, kunnen we niet bezuinigen op kwaliteit – wij zoeken de beste oplossing, voor de meest gunstige prijs.

Vindt u niet wat u zoekt? Contacteer ons dan voor uw wensen!

Het VDR Team